Werken bij senseIT

Werken bij senseIT

Het vinden van (software) engineers is niet gemakkelijk. Grote bedrijven investeren enorme bedragen in externe headhunters om geschikte kandidaten te vinden. Daar zijn wij niet zo van. We zoeken natuurlijk naar engineers die capabel zijn, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat zij zich kunnen vinden in onze werkwijze. Passen onderstaande punten bij jou? Dan is solliciteren bij senseIT wellicht een goed idee.

Denk mee over onze koers
senseIT is een horizontale, informele organisatie waarin de verschillende disciplines geregeld samenwerken. Er wordt tijd gemaakt voor overleg en sparringsessies: zowel intradisciplinair als interdisciplinair. Onze werknemers hebben een gemeenschappelijk doel en dat is te blijven groeien. Iedereen hier heeft hart voor de zaak, en die zaak heet senseIT.

Groei
We ontwikkelen en produceren steeds meer voor bekende opdrachtgevers. De bal is aan het rollen en senseIT is de enige aanbieder van 3D inspectiecellen die in lijn met productie draaien. We zijn een innovatieve voorloper en verwachten binnen korte tijd marktleider in ons vakgebied te worden. Als werknemer bij senseIT draag je actief bij aan de realisatie hiervan.

Winstdeling
Bij het vervullen van één van de openstaande vacatures zal je onderdeel uit gaan maken van het kernteam van senseIT. Als lid van het kernteam is jouw expertise van groot belang en draag je een zekere verantwoordelijkheid. Dit wordt gewaardeerd en daarom beloond met een significant deel van de bedrijfswinst op je rekening.

Bepaal zelf je arbeidsvoorwaarden
Wij bepalen niet hoe jouw contract eruit ziet, dat bepalen we samen. Salaris, opleidingen en cursussen, thuis werken, vakantiedagen, flexibele werktijden, vervoer, gezin, gezondheid, beweging? Laat ons weten waar jij de meeste waarde aan hecht, en dan stellen we een op maat gemaakt arbeidscontract op. En trouwens, voor elke maand dat je je niet ziekmeldt, bouw je een halve vakantiedag extra op.

Kan je je in bovenstaande vinden? Hebben wij zonder ‘headhunt-trucjes’ je interesse weten te wekken? Identificeer jij jezelf van alle Disneyfiguren het meest met Willie Wortel? Bekijk hier dan de huidige vacatures.