Missie & VisiesenseIT

senseIT is een hightech bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van volautomatische 3D inspectiecellen. Onze systemen verrichten inline optische kwaliteitscontroles en/of driedimensionale metingen op de werkvloer.

Missie

Onze missie is om marktleider te worden in de ontwikkeling en levering van volautomatische 3D meetsystemen in de maakindustrie, waar ruimte is voor innovatieve en vooruitstrevende ideeën en technologieën.

Visie

senseIT is een platte organisatie die streeft naar groei welke zich uit in zelforganiserende teams die elk verantwoordelijk zijn voor een specifieke productlijn. In de toekomst willen we onze expertise in de automatisering van kwaliteitscontroles verbreden, zodat we onze technologie toe kunnen passen op meer gebieden binnen de sector van productieprocessen. Dit willen we bereiken middels gespecialiseerd en gepassioneerd personeel dat gemotiveerd is om mee te bouwen aan de toekomst.


In onderstaand filmpje vertelt collega Anouar over de werkzaamheden bij senseIT.

Validatie van Contouren

Onze inspectiecellen worden ingezet voor het seriematig contactloos inspecteren, meten en valideren van kritische onderdelen en assemblages. Hierbij ligt de focus op compleetheid, maatvoering en oppervlaktefouten. De afwijkingen worden beoordeeld ten opzichte van een vooraf ingelezen mastermodel.

Geïntegreerd in Productie

Onze meetsystemen hebben een hoge meetnauwkeurigheid en zijn uiterst betrouwbaar. Zelfs in een zware, ongeconditioneerde productieomgeving. Binnen de reguliere cyclustijd krijgt de gebruiker een terugkoppeling van de beoordeling van elk onderdeel.

Intuïtieve Bediening

Onze producten bevatten een intuïtieve user interface voor de bediening en de presentatie van actuele en historische gegevens. De gebruiker kan nieuwe producten en componenten snel en op een intuïtieve manier inlezen, zonder kostbare en ingrijpende aanpassingen. Wij leveren een complete turn-key oplossing, inclusief integratie, training, onderhoud en service.

3D Metrologie

De inspectiecellen vervangen manuele en daarmee foutgevoelige inspectietaken met een repetitief, monotoon karakter. De maatvoering is compleet in alle richtingen van het contour van het te valideren product.

Bewezen Technologie

We zijn continu bezig met de ontwikkeling van innovatieve technologieën. Dankzij onze expertkennis, ervaring en pragmatische instelling zijn wij in staat om onze technologieën te vertalen naar toegankelijke oplossingen voor onze klanten. Onze systemen zijn succesvol operationeel in productielijnen in de maakindustrie.

Directe Terugkoppeling

De statistic proces control module slaat de data van elke afzonderlijke meting op. Trends in de resultaten worden direct teruggekoppeld naar productie. Zo worden de zwakke plekken van het productieproces inzichtelijk gemaakt. Op deze manier kan het proces worden geoptimaliseerd en het afkeurpercentage tot een minimum worden gebracht. Onze klant kan daarmee de almaar stijgende kwaliteitsnorm blijven garanderen, met minder uitval en tegen aanzienlijk lagere kwaliteitskosten.